START: Route Rondje Zuyderzee

Leuk dat jullie meedoen aan “Rondje Zuyderzee”

Door alle overheidsmaatregelen rondom Corona, hebben wij voor jullie een gezellig corona-proof avontuur gemaakt. Een heuse auto-puzzelrit, waarbij je je smartphone nodig hebt. Hierop vind je de route, vragen, weetjes, spelletjes, foto’s en nog veel meer. Via de mail heb je een code gekregen die je nodig hebt om te kunnen inloggen op deze website. Speciaal voor alle volwassenen hebben wij een heerlijke koffie-to-go. Houd er rekening mee dat er onderweg geen mogelijkheden zijn om een toilet te bezoeken. Grote bomen zijn er tijdens de route gelukkig genoeg 😉

Veel plezier! Team Rondje Zuyderzee

LET OP!
Houd je aan alle verkeersregels en maak er geen tijdsrace van.

Onderweg kom je genoeg bijzondere plekken, picknickplaatsen, wandelpaden, boerenkramen en andere activiteiten en opdrachten tegen.

Houd overal rekening met alle maatregelen en regels mbt Corona.

Kinderen, opgelet: in het tasje zit een bingokaart. Op deze kaart staan plaatjes die je onderweg tegen kunt komen. Kijk dus goed om je heen? En de plaatjes met een blauwe achtergrond, zoals bijvoorbeeld de koe, de windmolen of de trekker? Deze kun je allemaal in het echt tegenkomen… en mag je dan ook aankruisen op je bingokaart.

Tijdens de route kom je meerdere opdrachten, vragen en schatkisten tegen. De antwoorden op de vragen vul je in op je smartphone, bij de route. De opdrachten probeer je zoveel mogelijk vanuit de auto uit te voeren. Bij de schatkisten scan je de qr-code met de camera van je smartphone, hier heb je het blad met de bij routekaart nodig om de cijfers op in te vullen.

Heb je een Pannenkoek-to-Go gereserveerd? Dan zit hiervoor een voucher in de tas. Met deze voucher kun je jullie pannenkoekenbestelling ophalen bij Het Grote Kabouterbos. Rijd hier dus niet voorbij 😉

Geniet heerlijk samen van ons mooie Flevoland en neem de tijd.

    LET OP! Elke stap wordt opgeslagen in onze database. Mocht je internetverbinding wegvallen of je klikt de route weg dan kan je altijd weer verder gaan waar je was gebleven. De gegevens zijn dan niet weg.

    Hulp nodig: 06-11087201 (Jurgen) of 06-42206042 (Bert Jan).