Rondje Zuyderzee

en de verborgen schatten…

 

Ontdek de in’s & out’s van Rondje Zuyderzee

Rondje Zuyderzee en de verborgen schatten is een gezellige, actieve en leuke ervaring voor jong en oud. De route voert jullie door Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Lelystad en Zeewolde. Beleef samen onderweg de leukste avonturen!

De start van het Rondje Zuyderzee is bij ZWAAN Buitensport aan de Knooplaan 1 in Dronten. Vanaf daar gaan jullie zelf op pad met de eigen auto, bus of camper.

De route volg je op je eigen smartphone.

Je ontvangt van ons een linkje en na het inloggen kan jullie avontuur beginnen. Door de tekst goed te lezen en de aanwijzingen op te volgen rijd je de juiste route over de weg, landweggetjes, door dorpen, over de dijk en door het bos.

Onderweg vind je de oplossingen op tal van raadsel, puzzels, spelletjes en opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren. Vinden jullie alle verborgen schatten die Flevoland rijk is? Maar ook als er even geen opdrachten of vragen zijn, moeten de kinderen goed opletten! Zij hebben hun eigen routekaart waarop ze ook antwoorden moeten aankruisen en onderweg goed naar buiten kijken is ook heel belangrijk!

De reis duurt ongeveer 2,5 / 3,5 uur, maar jullie kunnen er zo lang over doen als jullie zelf willen.

Neem hierbij wel altijd alle huidige Covid19-maatregelen in acht. Er zijn na het volgen van de route mooie prijzen te winnen. De prijswinnaars zullen na de Voorjaarsvakantie bekend worden gemaakt!

Startpunt van Rondje Zuyderzee

Het vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats van ZWAAN Buitensport aan de Knooplaan 1 in Dronten. Hier ontvang je van ons alle informatie die jullie nodig hebben om op avontuur te gaan.

Deelnemers aan Rondje Zuyderzee

Tijdens jullie route komen jullie ook langs een aantal boerderijwinkels of partners van “Rondje Zuyderzee”. Misschien krijgen jullie wel trek in een lokale lekkernij? Neem daarom ook wat contant geld of een pinpas mee voor iets lekkers of leuks. Wij wensen je alvast veel plezier met Rondje Zuyderzee en de verborgen schatten. Rondje Zuyderzee staat garant voor prachtige natuur, gezelligheid en sportiviteit!

Route via je smartphone!

De voorbereiding!

Wees goed voorbereid:

  • Vul je auto of bus met voldoende brandstof
  • Zorg dat je smartphone volledig is opgeladen en vergeet niet je oplader voor onderweg mee te nemen
  • Neem iets lekkers mee of bestel onze box met lekkers voor onderweg
  • Draag goede schoenen of laarzen
  • Ga voor vertrek nog even naar het toilet. Helaas zijn deze onderweg, vanwege alle Covid19-maatregelen, niet beschikbaar.
  • Onderweg even een boodschapje doen? Dat kan zeker! Vergeet daarom niet om een mondkapje mee te nemen.